یکشنبه ۲۹ بهمن ماه ۱۳۹۶
  فالوده یا پالوده شیرازی   گالری تصاویر

مواد لازم:

 آب= نیم لیتر

 شکر= یک و نیم پیمانه

 گلاب =یک چهارم پیمانه

 (رشته برنجی های چینی( قابل ذکر اینکه این رشته ها در تمام سوپر مارکت ها یافت می‌شود

طرز تهیه:

آب و شکر و گلاب را با هم مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملا حل شود و محلول تقریبا حالت اشباع پیدا می‌کند و کمی‌کشدار می‌شود. اگر می‌خواهیدظرف را در فریزر بگذارید بهتر است از یک ظرف فلزی برای این کار استفاده کنید تا زودتر نتیجه بگیرید. صد البته میشود با دستگاه بستنی ساز هم این کار را کرد ولی این روش بهتر است.

رشته های چینی را توی آب جوش می‌ریزیم و به مدت ۱۰ دقیقه تا یک ربع روی حرارت ملایم می‌پزیم. وقتی رشته ها کاملا نرم شد و کمی‌هم لعاب دار آنها را داخل آبکش ریخته و آب سرد زیاد روش می‌ریزیم و می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش برود.

بعد از حدود ۲-۳ ساعت ظرف را از داخل فریزر در می‌آوریم و با قاشق بهم می‌زنیم و رشته های چینی را داخلش ریخته و خیلی آروم طوری که رشته ها از هم نپاشد شروع به هم زدن می‌کنیم.

فالوده شما حاضر است.

نکته:اگر رشته ها را زود از روی آتش بردارید ممکن است در آخر کار که رشته ها را توی یخ می‌ریزید اون حالت سفتی که برای فالوده لازمه را نداشته باشد. پس حتما بگذارید خوب بپزد.
منبع :اکا

شیراز پورتال : پورتال جامع اطلاع رسانی شهر شیراز

صفحه اصلـی  |  تمـاس با ما  |  درباره مـا
.: تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شیراز پورتال می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد :.
طراحی و اجرا وب سایت