شنبه ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۷
  رب پلو شیرازی   گالری تصاویر

 آموزش تهیه رب پلو

 

مدت انتظار: ۲ ساعت مجموعاً: ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه

رب پلو غذایی بسیار خوشمزه و محبوب در استان فارس است .این غذا جزو غذاهای سنتی شیرازی است و به شیرازی پلو هم معروف است.
طرز تهیه
ابتدا برنج را شسته، با نمك دو ساعت خیس می‌كنیم. آب را جوش آورده و برنج را در آب جوش ریخته تا كمی نرم شود، سپس در آبكش می‌ریزیم. در فاصله زمانی كه برنج در حال جوشیدن می‌‌باشدكشمش‌ها را شسته، سپس با رب انار، گردو و پیاز داغ در روغن تفت می‌دهیم. شكر، نمك و فلفل را افزوده و حرارت را خاموش می‌كنیم. در ظرفی مناسب گوشت را به همراه مواد دلخواه آب پز كرده و وقتی آب آن كاملا تبخیر شد ابتدا با روغن خود گوشت و سپس با مقداری كره خوب سرخ میكنیم .سپس مواد را لابه‌لای برنج داده و برنج را دم می‌كنیم، پس از آن در ظرف سرو كشیده و روی آن را با برنج زعفرانی و گوشت تزیین می‌نماییم.

نكات:
۱)اگر دوست دارید غذایتان ترش باشد از رب نارنج استفاده كنید.
۲)اگر از رب انارشیرین استفاده می‌كنید، می‌توانید شكر را حذف نمایید.
۳)این برنج را می‌توانید با گوشت قلقلی سرخ شده و یا مرغ نیز سرو كنید.
نوش جان

مواد اولیه برای درست کردن به تعداد ۵ نفر
برنج ۴پیمانه
رب انار نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه (نگینی شده)
شكر ۲قاشق سوپخوری
پیاز۴قاشق سوپخوری (سرخ شده)
روغن به میزان لازم
نمك به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
گوشت ۷۰۰گرم (ماهیچه با استخوان)


صفحه اصلـی  |  تمـاس با ما  |  درباره مـا
.: تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شیراز پورتال می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد :.
طراحی و اجرا وب سایت