جمعه ۳۰ شهریور ماه ۱۳۹۷
  هویج پلوی شیرازی   گالری تصاویر


هویج پلوی شیرازی


مواد لازم :

برنج  1000 گرم
گوشت بره  1500 گرم
هندوانه  1500 گرم
شکر  200 گرم
زعفران  1 قاشق مرباخوری

 



طرز تهیه :


برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد میکنیم ، که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل می کنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند گوشت بره را می پزیم استخوانهای آنرا میگیریم و آب گوشت را که باید در حدود نصف لیوان باشد با 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن مخلوط می کنیم و برنج را آبکش می نمائیم و هویج آماده شده و مرغ را لای پلو می گذاریم پلو را مطابق دستور دم میکنیم و مثل شیرین پلو در دیس می کشیم و روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزیین کنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم . ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست .

 


شیراز پورتال : پورتال جامع اطلاع رسانی شهر شیراز برای دریافت فایل اصلی از قسمت تماس با ما اعلام نمائید.
هویج پلوی شیرازی برای دانلود اینجا کلیک نمائید
صفحه اصلـی  |  تمـاس با ما  |  درباره مـا
.: تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شیراز پورتال می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد :.
طراحی و اجرا وب سایت