شنبه ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۷
  نان فسایی(شیرینی فسا)   گالری تصاویر



مواد لازم :

روغن جامد : 1 پ(اما همش استفاده نمیشه) در ضمن باید روغنتونو این مدلی کنین , یعنی نیمه جامد نباشه!

آرد سفید : 1 و سه چهارم پ(من 1 پ آرد سفید ریختم و سه چهارم دیگشو آرد نخودچی)

پودر قند : 1 و یک چهارم پ

هل : 1 ق م 

محلول زعفران 

سیاه دانه

طرز تهیه:

تو بعضی از دستورات با آرد نخودچی گفته شده بود . دستوری که من داشتم , با آرد سفید بود برای همین با اجازه خودم یک پیمانه آرد سفید ریختم و سه چهارم دیگشو آرد نخودچی:)

آرد سفید و آرد نخودچی رو الک کردم .

 پودر قند و هل و آرد های الک شده رو با هم مخلوط کردم.


روغن رو قاشق قاشق اضافه می کنیم و ورز می دیم تا خمیری بدست بیاد.

زیاد روغن نریزین که خیلی بد میشه.(اعتراف می کنم من روغن زیاد ریختم و بعد مجبور شدم ارد اضافه کردم)


حالا رو سینی پهن کنین و  قالب بزنین.

خمیرش اذیتم کرد ,یعنی قالب می زدم اما وقتی بر می داشتم بذارم توسینی یه خورده کج و کوله میشد! نمی دونم به خاطر روغن زیاد بود یا کلا مدلش همین طوریه!

خلاصه یه چند تایی رو قالب زدم اما دیدم هر لحظه ممکنه بچم بیدار شه و زمانی برای این قالب زدن و با احتیاط بر داشتن ندارم, برای همین گلوله بر می داشتم و با کف دستم صاف می کردم و می ذاشتم تو سینی :)

سینی فر نیازی به چرب کردن نداره.


حالا روشو محلول زعفرونتونو بزنین و بعد هم سیاه دانه.


بذارین داخل فر از قبل روشن شده با دمای 175 به مدت 15 دقیقه.

بازم چک کنین.

کلا برای شیرینی از جای فر تکون نخورین. اگه شیرینی تون زیرش یا روش تغییر رنگ بده دیگه اون شیرینی نیس!

بعد از اینکه سینی رو از فر آوردین بیرون , بذارین کامل کامل خنک شه و بعد از داخل سینی شیرینی ها رو بردارین! چون در غیر اینصورت میشکنه!



صفحه اصلـی  |  تمـاس با ما  |  درباره مـا
.: تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شیراز پورتال می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد :.
طراحی و اجرا وب سایت