شنبه ۳۰ تیر ماه ۱۳۹۷
  رب انار ارسنجان   گالری تصاویر

رب انار یکی از چاشنی های اصیل ایرانی می باشد که برای ترش یا ترش و شیرین نمودن انواع خوراکی ها بسیار مناسب است.

طرز تهیه رب انار


    پوست انارها را می گیریم و آنها را دان می کنیم. سپس آب آنها را می گیریم و داخل قابلمه مناسب می ریزیم. آب انار را روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید. این رب آن قدر باید بجوشد تا غلیظ شود و غلظت آن مانند عسل گردد. سپس آن را داخل شیشه در بسته می ریزیم و در یخچال نگه داری می نماییم.




صفحه اصلـی  |  تمـاس با ما  |  درباره مـا
.: تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شیراز پورتال می باشد و استفاده از مطالب سایت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد :.
طراحی و اجرا وب سایت